geur keuze

Cracklez® Geschenkset zwart met 3 knetter houtlont geur kaarsen naar keuze

Artikelnummer: 8719322021328
Artikel 3 van 6
€ 26,95 (inclusief btw)
Voorraad 995 stuks

De inhoud van deze leuke geschenk box bepaalt u zelf. Kies hiervoor 3 Cracklez® houten lont geur kaarsen uit. De koker is van zwart karton en heeft een metalen deksel aan de bovenzijde. De namen van de door u gekozen houtlont geurkaarsen komen op een wit etiket op de buitenzijde van de gift box te staan.

De drie Cracklez® Wooden Wick Tin Candles in de koker hebben elk een diameter van 8 cm, een hoogte van 3 cm, een netto gewicht van 95 g en een brandduur van 20 uur.
​Totaal 60 uur brandplezier.

U kunt u de gewenste geuren doorgeven als opmerking bij het afronden van de bestelling of per e-mail (candlewoods.eu@gmail.com)

Specificatie Omschrijving
Lengte 8,7 cm
Breedte 8,7 cm
Hoogte 11,7 cm
Multipack 3 stuks
EAN 8719322021328
Merk Cracklez®
Kleur zwart
Geur diverse geuren
Branduren 20
Materiaal soja was
Lont houten lont
Diameter 8 cm
Netto gewicht 285 gram
Bruto gewicht 420 gram
Conditie nieuw
Gebruiksaanwijzing Op de binnenzijde van het deksel bevindt zich de gebruiksaanwijzing voor deze woodwick kaarsen:​
Voor het veilig en goed te laten branden van deze kaars is het nodig, om (vanaf de tweede keer branden) steeds voor het aansteken, het zwarte gedeelte van het lont te verwijderen. Dit gaat zeer eenvoudig door het zwarte gedeelte van het lont tussen duim en wijsvinger met een tissue vast te pakken (alleen als de kaars volledig is afgekoeld!) en met zachtjes wrikken, het er af te trekken. Er zal altijd een streepje zwart materiaal achterblijven, dat kan geen kwaad. Verwijder alle los liggende restjes van het lont door deze weg te blazen of eruit te vegen met een tissue. Kringelende witte damp bij het lont is waterdamp dat het knetter effect veroorzaakt en geen roet. Brand de kaars bij voorkeur minimaal zolang tot het hele oppervlak is opgesmolten (circa 4 uur). Doof dan de kaars. Dan worden de meeste branduren gehaald en brandt de kaars helemaal op. Plaats op een horizontale en hittebestendige ondergrond. Raak het hete blik niet aan. Verplaats de kaars niet voordat deze volledig gestold is. Plaats het deksel ook pas daarna terug.
Waarschuwingen Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op (binnenzijde deksel). Voor schadelijke stoffen en allergenen, bekijk deze bij de afzonderlijke kaarsen. Beperk de concentratie geurstof in de lucht door de kaars in een ruimte van voldoende grootte te branden of door extra ventilatie. Laat de kaars niet onbewaakt branden. Houd kinderen en huisdieren op afstand. Houd verwijderd van brandbare materialen. Uitleg over de veiligheidswaarschuwingen vindt u onder "informatie en contact".
© 2015 - 2024 Candlewoods-Kaarsen-Geurkaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel