Test van de Wemelaer, oorspronkelijk artikel hier.

Outdoor kaarsen van Candlewoods

4 DECEMBER 2015

Op kerst- of oudejaarsavond je gasten ontvangen met sfeervol kaarslicht buiten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze uitwaaien! Dat kan met de outdoor kaarsen van Candlewoods. Ik schreef al eerder een artikel over hun gezellig knapperende houtvuur kaarsen. Deze keer mocht ik tuinkaarsen testen: 2 mooie exemplaren in glazen potten en een hele grote Rock kaars, leuk!

IMGP5724.JPG

IMGP5729.JPG

De outdoor kaarsen zitten in dikwandige, royale potten van glas en zijn voorzien van een houten lont. Als ik ze aangestoken heb en na een tijdje van dichtbij kijk, branden ze mooi door ondanks dat het best hard waait. Ook een paar uur later is dat nog zo.

IMGP5839.jpg

Op de website van Candlewoods staat dat ze zelfs dauw en mist kunnen verdragen! Wat ook bijzonder is dat je deze navullingen als drijfkaarsen kunt gebruiken, leuk in een zinken teil!

IMGP5841.JPG

Ik heb ze een paar avonden achter elkaar getest, ze branden goed op en bleven ondanks kou, vochtig en winderig weer onverminderd doorbranden. Dit in tegenstelling tot gewone waxinelichtjes die bij mij altijd meteen uitgaan buiten..

IMGP5673.JPG

De grote Rock kaars is een zware jongen en heeft een prachtig, grof en rustiek uiterlijk. Een blikvanger in je tuin, op de veranda of bij de voordeur! Deze supergrote outdoor kaars heeft een speciaal dik, katoenen lont waardoor hij zelfs met een beetje wind of door een paar regendruppels niet uitgaat! Het waait best wel als ik hem aansteek maar hij brandt rustig en vrolijk door!

IMGP6294.JPG

Geef je een winterbbq met vuurkorven, warme dekens en glaasjes glühwein? Dan mag deze grote kaars zeker niet ontbreken!

IMGP6297.JPG

Leuk detail: de meeste van deze kaarsen worden op bestelling gemaakt. Iedere kaars is dus uniek en wordt speciaal voor jou gemaakt! Ook origineel om weg te geven. Met deze kaarsen kun je ondanks kou en een beetje wind je gasten warm welkom heten!

IMGP6304.JPG

Voor meer informatie over deze en andere kaarsen kijk je op de website van Candlewoods.

© 2015 - 2024 Candlewoods-Kaarsen-Geurkaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel