Zeep

zeep-natuurlijke-zeep-ambachtelijke.jpg

Zoekt u een heerlijke verwen zeep voor u zelf, een bijzondere kado zeep of zeep voor huidproblemen? U vindt bij geurwalhalla vast een zeep naar uw wens in ons ruime assortiment zeep blokken, zeep cupcakes of vloeibare zepen. Maak hieronder uw keuze uit de zeepjes

Aleppo zeep: Uit olijfolie en laurierolie, 800 jaar traditie, weldaad bij huidproblemen.
Marseille zeep: Bevat een zeer hoog gehalte olijfolie.
Biologische zeep: Uit biologische grondstoffen en mileuvriendelijke verpakking.
Speciale zeep: Bruisende zeep cupcakes, scrubzepen, en meer speciaals.
Vloeibare zeep: Makkelijk natuurlijk in bad, de keuken of het toilet.
Zeepvlokken: Ideaal voor in bad of voor het wassen van delicate kleding.
Zeepbakjes: Toch handig hoor, niet steeds de zeepstukken oprapen. 

Last van muggen?

muggen-info-informatie-anti-mug-tegen-muggen-bestrijden-bestrijding.jpgIn onze anti muggen webshop heeft u keuze uit het grootste en voordeligste assortiment middelen tegen muggen om van het irritante muggen-gezoem en steken van muggen af te komen. 
Het uitgebreide assortiment bevat anti- muggen spray, muggen sticks, muggen melk en muggen gels op basis van DEET of etherische olie, maar ook klamboe`s, citronella kaarsen, etc.

Last van zilvervisjes of papiervisjes?

zilvervisjes-bestrijden-zilvervisjes-in-huis-hg-zilvervisjesspray-roxasect-zilvervisjesval-bayer-zilvervisjes-spray.jpgIn onze webshop voor zilvervisjes bestrijding, heeft u keuze uit het grootste en voordeligste assortiment zilvervisjes bestrijdings middelen om te starten met zilvervisjes bestrijden, op zowel natuurlijke als chemische basis. Deze middelen werken ook tegen papiervisjes.

Pure arganolie en arganolie producten

argan-olie-arganolie-argane-oil-huid-haar-nagels-cosmetisch.jpgArganolie is weldadig voor huid en haar. Daarom wordt argan olie zowel als pure olie veel gebruikt, als toegepast in haarolie, zeepmassage olie, shampoo, etc. Hier treft u zowel 100% pure arganolie aan als producten gebaseerd op arganolie.

Voor verzorging van het haar, druppelt u wat arganolie op de vingertoppen en verdeelt deze goed door het haar. Of u mengt een klein scheutje arganolie in de handpalm door de shampoo. Voor de huid wrijft u een klein beetje arganolie goed in. Bij gebruik van een te grote hoeveelheid arganolie, blijft de huid of het haar vettig. Beter is regelmatig een beetje toe te passen.

Meer informatie over arganolie. Naar grotere hoeveelheden arganolie

Etherische olie

etherische-olien-etherische-olie.jpgEtherische olie is de vluchtige (=etherische) olie die gewonnen wordt uit bloemen, houtsoorten, bladeren of kruiden. Etherische olie ruikt vaak heerlijk en heeft een rijker aroma dan kunstmatige geurstof. Zuivere etherische olie is onverdund en heeft op het etiket een batchnummer, latijnse plantnaam en waarschuwingssymbolen/teksten staan. 

Etherische olie (ook wel aromatherapie oliearomatherapy oils of essentiele olie) is smaakbepalend in kruiden en heeft vaak ook een schimmeldodende, antibacteriële en sfeerverhogende werking. Etherische oliën worden dan ook behalve als geur- en smaakstof, al duizenden jaren gebruikt als huismiddel bij diverse kwalen en ongemakken in de aromatherapie. Meer info etherische olie.

Klamboes - Muskietennetten

klamboe.jpgEen klamboe of muskietennet is een uitstekend anti-muggen middel tijdens het slapen. Als de klamboe zorgvuldig gesloten wordt is de kans dat muggen steken tijdens het slapen nihil. Klamboes of muskietennetten geimpregneerd met een muggenwerend middel voorkomt ook dat muggen door de klamboe heen prikken en wordt aanbevolen voor gebieden met malaria.

Bijenwas

bijenwas.jpgDeze 100% natuurzuivere bijenwas is goudgeel van kleur en ruikt heerlijk. Deze gele bijen was is afgewerkt in de vorm van pastilles waardoor deze goed hanteerbaar en af te wegen is. Deze kwaliteit bijenwas is van cosmetische / pharmaceutische kwaliteit maar ook erg geschikt voor het maken van bijenwaskaarsen.

Ook verkrijgbaar: witte bijenwas en cosmetische bijenwas.

Motten

Ziet u een enkele keer een paar motten vliegen dan kunnen deze motten ook van buiten komen. Vliegen er van dezelfde soort elke dag meerdere motten rond, dan heeft u waarschijnlijk een mottenplaag. Kledingetende motten worden meestal aangetroffen in ruimtes waar wollen kleding, lederwaren, bont of veren aanwezig zijn. Meestal worden kleermotten in kledingkasten en dozen gezien, maar motten kunnen ook uit wollen tapijten, piano's(vilt) en opgezette dieren te voorschijn komen. Levensmiddelen motten worden vaak in de keuken, voedselvoorraadkasten of een kamer waar noten en vruchten op een schaal liggen, waargenomen. De levensmiddelen motten worden anders aangepakt dan de kledingmotten. Opsporen van de plek waar de motten vandaan komen is daarom een vereiste voor de juiste manier van bestrijden. Ook kan het uiterlijk van de motten hierbij helpen. Maak daarom hieronder uw keuze (klik op een afbeelding of het type mot).

Geur

Welkom bij geurwalhalla, de webwinkel voor aromatherapie, wellness en geur beleving. In ons assortiment is etherische olie (aromatherapie olie) de rode draad door alle producten heen. Deze natuurlijke geurstoffen zijn duidelijk te onderscheiden van chemische geurstoffen. Aromatherapy oils zijn subtiel en elegant en worden goed door het lichaam verdragen, vaak is etherische olie ondersteunend bij de genezing van kwaaltjes, verdrijven ze sombere gedachten en creëren een ontspannen sfeer. Met de geur van een goed uitgebalanceerd parfum van etherische oliën waant u zich in een waar geurwalhalla. Naast aromatherapie olie, essentiële olie en geurproducten op basis van etherische olie, leveren wij ook basisolie en wassen voor het zelf maken van massage olie, geurkaarsen, cosmetica en zeep.

Ongedierte

Ongedierte bestrijdt u eenvoudig zelf met de ongedierte bestrijdingsmiddelen van beestjes-weg. Informatie ongedierte bestrijden.

Mieren

Mieren: Bij het bestrijden van mieren is de plek waar de mierenplaag voorkomt van belang. Zo kunnen niet alle mierenbestrijdings middelen buiten of binnen gebruikt worden of hebben alleen op bepaalde plaatsen effect. Daarom kunt u via de linker kolom een keuze maken afhankelijk van de plek van de mierenoverlast of het type middel dat u zoekt.

Kaarsen

Candlewoods kaarsen produceert sinds 2010 op ambachtelijke wijze, bijzondere kaarsen en geurkaarsen van plantaardige wassen en bijenwas. Het voordeel van kaarsen en geurkaarsen die van deze wassen gemaakt zijn, is dat ze duurzamer zijn, langer branden en minder schadelijke stoffen afgeven tijdens het branden dan kaarsen en geurkaarsen die van aardolie paraffine gemaakt worden. 

Candlewoods kaarsen en geurkaarsen onderscheiden zich ook van andere kaarsen door hun grootte en moderne uitstraling, uitstekende brandeigenschappen, diepe echte kleuren en heerlijke geuren. Een candlewoods kaars of geurkaars is een echte eye-catcher in uw woonkamer en wordt vaak als decoratief element gebruikt bij het inrichten.

In ons assortiment vindt u o.a. stearinekaarsenbijenwaskaarsensojakaarsen en raapzaad kaarsen. Allen met liefde voor het vak, met de hand gemaakt van 100% plantaardige was of bijenwas.

 

Tea tree olie

tea tree olie.jpgTea tree olie wordt geroemd om zijn ontsmettende en helende eigenschappen bij huid en nagelproblemen. Tea tree olie wordt puur toegepast bij schimmelnagels (kalknagels), insectensteken, littekens en kleine huidirritaties. Verdund in een dragerolie, zalf of waterige emulsie, wordt tea tree olie toegepast om de huid te reinigen, schaafwonden te ontsmetten en puistjes tegen te gaan.

Tea tree olie is net als bijvoorbeeld lavendelolie, een etherische olie. Etherisch betekent vluchtig. Het verdampt al langzaam bij kamertemperatuur. Etherische olie wordt verkregen door plantdelen met stoom te destilleren (over te koken), waarna de olie als een laag op het water drijft.

Onze tea tree olie is 100% puur en plantaardig, en van de hoogst verkrijgbare kwaliteit. De tea tree olie voldoet aan de door het Australische ministerie gestelde kwaliteitseisen en aan de Europese Farmacopee (gecertificeerd).

Last van mot

anti-mot-tegen-motten-bestrijden-mottenplaag-cederhout-kamferballen-anti-mot-kledingkast-wollen-kleding-mottenballen-4.jpgIn onze anti mot webshop vindt u alle middelen om een mottenplaag en larven van de mot in huis te bestrijden zoals mottenballen, mottenvallen, cederhout, mottensprays, etc. 

Gaten in een mooie lamswollen trui of grote aangevreten stukken in een dure wollen jas zijn de stille getuigen van wat motten kunnen aanrichten. Maar ook wollen dekbedden, bont, lederen riemen en schoenen, wollen tapijten en pianovilt staan op het menu van de mottenlarven.

Zilvervisjes bestrijden

zilvervisjes bestrijdenZilvervisjes zijn best lastig te bestrijden. Zilvervisjes en papiervisjes verstoppen zich vaak in kieren waar men lastig bij kan komen. Bij zilvervisjes bestrijden is de keuze natuurlijk of chemisch belangrijk. Chemische middelen werken bij contact gedurende zes weken na inspuiten met een gif. Voor mensen (kinderen) is dit gif schadelijk als het via de vingers per ongelijk in de mond terecht komt. Dit geldt ook voor huisdieren, die tegen behandelde plekken aan liggen en zich vervolgens schoonlikken of direct aan de behandelde plekken likken. Natuurlijke middelen lokken en vangen zilvervisjes of weren ze van plekken waar ze voedsel eten, zich veilig verstoppen of zich voortplanten en eitjes afzetten. Chemische middelen werken sneller en doden zilvervisjes vaak direct, maar kunnen dus niet altijd en niet overal gebruikt worden. Bijvoorbeeld in kledingkasten of kastjes waar voedsel ligt gebruikt men geen chemische sprays.

Geurstokjes

geurstokjes-reed-diffuser.jpgGeurstokjes of reed diffusers bestaan uit een flesje met geurolie waar poreuze stokjes in staan. Bij geurstokjes worden de heerlijke geuren van de parfums in de geurolie, opgezogen door de rotan stengels waarna de parfum vervolgens natuurlijk en geleidelijk verdampt.

 

© 2015 - 2024 Candlewoods-Kaarsen-Geurkaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel