Test van Beauty Breeze, oorspronkelijk artikel hier.

 

vrijdag 18 december 2015

 

Review: Houtvuur Geurkaars van Candlewoods


Ik ben gek op geurkaarsen. Als een geurkaars erg lekker ruikt, ben ik gelijk verkocht! Van Candlewoods ontving ik van de week bovenstaande bijzonder geurkaars. Dit is de houtvuur geurkaars met de heerlijke geur Ceder en Sandalhout. Ik heb deze vandaag mogen testen en laat jullie graag mijn mening over deze bijzonder geurkaars weten.

Over Candlewoods
Candlewoods produceert sinds 2010 zijn eigen handgemaakte kaarsen. Dit doen zij op bijzonder wijze en de exclusieve geurkaarsen en kaarsen zijn gemaakt van plantaardige wassen. De Candlewoods kaarsen onderscheiden zich van andere kaarsen doordat deze met de hand zijn gemaakt, van plantaardige wassen zijn gemaakt (waardoor ook minder schadelijk), een lange brandduur hebben, bijzondere uitstraling en heerlijke geursamenstellingen bevatten.


Over de Houtvuur Geurkaarsen
De houtvuur geurkaarsen van Candlewoods, bevatten een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat er tijdens het branden van de kaars, een prettig en gezellig knisperend geluid hoorbaar is. Het knetteren tijdens het branden doet denken aan een houtvuur dat aan staat. De houtvuur geurkaarsen zijn in een mooi rond blik verpakt met een doorzichtig deksel. De houtvuur geurkaars is verkrijgbaar in de volgende groottes: 90 gram, 180 gram en 320 gram. De kaars die ik heb mogen ontvangen is 320 gram. Daarnaast zijn de kaarsen in allerlei bosachtige geuren verkrijgbaar, dit om het echte houtvuur effect na te boosten. De hout geurkaarsen zijn verkrijgbaar in de geuren: Ceder en Cipres, Wierrook en Mirre, Cipres en Dennennaald, Ceder en Sandelhout, Ceder en gebrande Cipres. Candlewoods heeft ook aan degene gedacht die niet zo van geuren in huis houden, zo is er ook een Pure (ongegeurd) variant van de houtvuur geurkaars.Mijn mening
Ik vind de verpakking een moderne en luxe uitstraling hebben. Ook vind ik het dekseltje met doorzichtig venster erg handig, hiermee kan ik de kaars dicht doen en gaat er geen geur verloren door middel van verdamping. De kaars brand perfect, hij roet niet en dit kun je van maar weinig kaarsen zeggen. Daarnaast vind ik het knisperend geluid erg leuk en is de geur heerlijk subtiel. De geur Ceder en Sandelhout doet me echt denken aan frisse boslucht en een houtvuur. Ik vind de geurkaarsen heerlijk en zou deze zeker aanraden. Ook kent deze geurkaars een brandduur van circa 45 uur. Voor de prijs van € 17,95, is dit dus zeker de moeite waard.

De Candlewoods Houtvuur Geurkaarsen zijn verkrijgbaar bij: www.candlewoods-kaarsen.nl en de prijzen zijn verschillend per grootte en geur. De geurkaars variant die ik toegestuurd heb gekregen is de Ceder en Sandelhout 320 gram en kost € 17,95.

Wat vinden jullie van deze geurkaarsen?

-Xxx- Janine

© 2015 - 2024 Candlewoods-Kaarsen-Geurkaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel