Wood Fire Kaarsen.

Houtvuur kaarsen zijn de gezelligste kaarsen die er bestaan. Houtvuur kaarsen knetteren zachtjes tijdens het branden net als een houtvuur dat doet. Dit komt door de brede woodwick (houtlont). Meer informatie hierover vindt u hier. De vlam is beweeglijk en heeft vaak meerdere punten zoals bij een echt houtvuur. Deze wood wick kaarsen branden veilig en roeten niet. Een kaars met een grotere diameter heeft een breder houten lont (woodwick) en geeft daarom meer geluid en licht af dan een kaars met een kleinere diameter. Ook is de geurafgifte van de grotere kaarsen sterker. Het geluid van deze woodwick kaarsen is goed hoorbaar en qua type geluid vergelijkbaar met een echt houtvuur, maar natuurlijk niet zo luid als een echt houtvuur. De geuren zijn zoveel mogelijk samengesteld uit natuurlijke geurstoffen die uit de genoemde houtsoorten zijn gewonnen. Daarom geven deze kaarsen het zo gezellige echte "houtvuur gevoel".

De Wood Fire candles zijn beschikbaar in vijf groottes en in diverse bos, hout en houtvuur geuren. Ook is er een niet gegeurde versie (Pure) beschikbaar voor mensen die geuren slecht verdragen of liever geen geur hebben.

Natuurlijke geurstoffen zijn subtieler dan synthetische en worden daarom niet als overweldigend ervaren ondanks de grote hoeveelheid geurstof die vrijkomt bij deze kaarsen.

De houtvuur kaarsen zijn o.a. gemaakt van Europese raapzaadwas, een echt houten lont (FSC keurmerk) en natuurlijke geurstoffen uit de vermelde houtsoorten. Deze woodwick kaarsen zijn met de hand gegoten in Nederland.

© 2015 - 2017 Candlewoods-Kaarsen-Geurkaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel