wierook

Candle Woods grote knetterende houtvuur geur kaars Frankincence Tree in blik met deksel en houtlont. Wierook geur.

Artikelnummer: 8719322021526
Artikel 6 van 7
€ 17,95 (inclusief btw)

Deze grote houten lont geur kaars Frankincence Tree is gegoten in een mooi blik met deksel en heeft een extra brede houtlont. Deze Frankincence Tree geurkaars heeft een heerlijke 100% natuurlijke wierook geur.

Houtvuur kaarsen zijn de gezelligste kaarsen die er bestaan. Houtvuur kaarsen knetteren zachtjes tijdens het branden net als een houtvuur dat doet. Dit komt door de brede houtlont. Meer informatie hierover vindt u hier. De vlam is beweeglijk en heeft vaak meerdere punten zoals bij een echt houtvuur. Deze houtlont kaarsen branden veilig en roeten niet. Een kaars met een grotere diameter heeft een breder houten lont en geeft daarom meer geluid en licht af dan een kaars met een kleinere diameter. Ook is de geurafgifte van de grotere kaarsen sterker. Het geluid van deze kaarsen is goed hoorbaar en qua type geluid vergelijkbaar met een echt houtvuur, maar natuurlijk niet zo luid als een echt houtvuur. De geuren zijn zoveel mogelijk samengesteld uit natuurlijke geurstoffen die uit de genoemde houtsoorten zijn gewonnen. Daarom geven deze kaarsen het zo gezellige echte "houtvuur gevoel".

De Wood Fire candles zijn beschikbaar in vijf groottes en in diverse bos, hout en houtvuur geuren. Ook is er een niet gegeurde versie (Pure) beschikbaar voor mensen die geuren slecht verdragen of liever geen geur hebben.

Natuurlijke geurstoffen zijn subtieler dan synthetische en worden daarom niet als overweldigend ervaren ondanks de grote hoeveelheid geurstof die vrijkomt bij deze kaarsen.

De houtvuur kaarsen zijn o.a. gemaakt van Europese raapzaadwas, een echt houten lont (FSC keurmerk) en natuurlijke geurstoffen uit de vermelde houtsoorten. Deze houtlont kaarsen zijn met de hand gegoten in Nederland.

Specificatie Omschrijving
Lengte 10 cm
Breedte 10 cm
Hoogte 6,5 cm
EAN 8719322021526
Merk Candle Woods
Kleur ongekleurd
Geur houtig
Branduren 48
Lont houten lont
Diameter 10 cm
Netto gewicht 320 gram
Bruto gewicht 380 gram
Conditie nieuw
Gebruiksaanwijzing Op de achterkant van het blik bevindt zich de gebruiksaanwijzing voor deze woodwick kaarsen:​
Voor het veilig en goed te laten branden van deze kaars is het nodig, om (vanaf de tweede keer branden) steeds voor het aansteken, het zwarte gedeelte van het lont te verwijderen. Dit gaat zeer eenvoudig door het zwarte gedeelte van het lont tussen duim en wijsvinger met een tissue vast te pakken (alleen als de kaars volledig is afgekoeld!) en met zachtjes wrikken, het er af te trekken. Er zal altijd een streepje zwart materiaal achterblijven, dat kan geen kwaad. Verwijder alle los liggende restjes van het lont door deze weg te blazen of eruit te vegen met een tissue. Kringelende witte damp bij het lont is waterdamp dat het knetter effect veroorzaakt en geen roet. Brand de kaars bij voorkeur minimaal zolang tot het hele oppervlak is opgesmolten. Soms blijft de vlam roeten of wordt te groot, doof dan de kaars. De volgende keer dat de kaars gebrand wordt, zal de vlam kleiner zijn. Plaats op een hittebestendige ondergrond. Raak het hete blik niet aan. Verplaats de kaars niet voordat deze volledig gestold is. Plaats het deksel ook pas daarna terug.
Waarschuwingen Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op (achterzijde kaars). Kan een allergische reactie veroorzaken. Bevat geraniol, linalool, linalyl acetate. Standaard voor geurkaarsen: Beperk de concentratie geurstof in de lucht door de kaars in een ruimte van voldoende grootte te branden of door extra ventilatie. Laat de kaars niet onbewaakt branden. Houd kinderen en huisdieren op afstand. Houd verwijderd van brandbare materialen. Uitleg over de veiligheidswaarschuwingen vindt u onder "informatie en contact".
© 2015 - 2024 Candlewoods-Kaarsen-Geurkaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel